Om / Kontakt

Välkommen till nya EverythingGolf.se

Efter en längre tids arbete bakom kulisserna är det nu dags att lansera EverythingGolf.se i ett helt nytt format och med massor av nya funktioner. Utöver det befintliga forumet kommer det nu också att bli möjligt att göra massor av nya grejer på sidan. 

Den nya strukturen och designen är fullmatad med funktioner, bland annat en riktig Köp & Sälj-avdelning där du kostnadsfritt kan köpa och sälja klubbor och andra golfrelaterade prylar. Den nya kalenderfunktionen är en utmärkt plats för aktiviteter, träffar och tävlingar – där du själv kan bjuda in lokalt eller allmänt, och se vad som händer i ditt närområde. Här finns också en videokategori där du kan ladda upp din egen svingvideo och få tips, lägga ut egna instruktionsfilmer, göra banrecensioner eller bara dela med dig av ett roligt filmklipp från din senaste golfrunda. 

Med ny koppling till Svenska Golfförbundet kommer här också att finnas möjlighet att (om du vill) koppla ditt konto till ditt golf-id så att du automatiskt får med bland annat hemmaklubb och handicap. Genom den här kopplingen kan du enkelt skapa egna aktiviteter, tävlingar och träffar och bjuda in dina golfvänner. Utöver det kommer även information om alla svenska golfklubbar att finnas med, och här finns också en koppling till de recensioner som forumets medlemmar gör. 

Forumets medlemmar är mycket aktiva och diskuterar allt mellan himmel och jord – både i golfvärlden och utanför den – och det kostar naturligtvis ingenting att registrera sig. 

Kontakt:

Samarbeten / Annonsering:

john@everythinggolf.se

Moderator på forumet:

@puttaren

@AlbertS

Redaktör:

michael@everythinggolf.se